Αποκλειστικό Star: Πήγαινε Θεσσαλονίκη και βρέθηκε...στη Ρώμη!

Απίστευτο περιστατικό στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πρωτοφανές περιστατικό! Μια γυναίκα, εξήντα ενός ετών, ταξίδεψε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αλλά βρέθηκε στη… Ρώμη. Η κυρία Παναγιώτα Κόλλια μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  και την Κατερίνα Τσαμούρη για την περιπέτειά της που συμβαίνει μόνο σε ταινίες!

«6 παρά τέταρτο ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Σκάναρα στην αρχή το εισιτήριο, μετά πήγα στον ελεγκτή μαζί με εισιτήριο και ταυτότητα. Λέω για Θεσσαλονίκη! Ναι μου λέει περάστε. Μετά στην πύλη ξαναδίνω εισιτήριο και ταυτότητα,  λέω πάω Θεσσαλονίκη μου λέει από εδώ και μπαίνω στο λεωφορείο που μας πάει στο αεροπλάνο».

Δώσατε το εισιτήριο και στην αεροσυνοδό;

«Ναι ναι! Και είδε τη θέση μου και μου λέει στην 15 σειρά σ αυτή τη θέση!»

Μ' αυτό το εισιτήριο που αναγράφει ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, αναχώρησε η κυρία Παναγιώτα από το Ελευθέριος Βενιζέλος και μ' αυτό το εισιτήριο, επέστρεψε από το αεροδρόμιο… Τσιαμπίνο της Ρώμης!

«Το κατάλαβα όταν φτάσαμε και είδα πολυκατοικίες γύρω γύρω. Λέω στο Μακεδονία δεν είναι έτσι το αεροδρόμιο. .Έπαθα μια ταραχή και λέω Παναγία μου! Πού είμαι τώρα;  Πήγα να πάρω τις βαλίτσες και ρωτάω πού είμαστε και μου λέει μια κυρία Ρώμη! Ρώμη; Τρελάθηκα!!! Πανικοβλήθηκα! Άρχισα να κλαίω! Πήρα φάρμακα να ηρεμήσω, γιατί με είχε πιάσει κρίση πανικού! Είμαι χειρουργημένη με βαλβίδα και φοβήθηκα μην πάθω κάτι και δεν έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο εκεί».

Σοκαρισμένος και ο σύζυγος της 60χρονης

 

«Εγώ τα ‘χασα! Γιατί έχει πρόβλημα με την καρδιά της και νόμιζα ότι θα μείνει στον τόπο!»

Μπορεί ο ελεγκτής να μην  ήλεγξε τον προορισμό που αναγραφόταν στο εισιτήριό της, ούτε βέβαια η κυρία Παναγιώτα «ψυλλιάστηκε» κάτι την ώρα της πτήσης, παρά το γεγονός ότι διήρκησε….. 2,5 ώρες!

 «Νόμιζα ότι ίσως είχε βλάβη το αεροπλάνο, και γι αυτό ίσως να πηγαίνει σιγά. Άλλωστε εγώ δεν ξέρω ούτε αγγλικά ούτε ιταλικά δεν καταλάβαινα. Δεν είχα ξαναβγεί έξω από την Ελλάδα! Μόνο Θεσσαλονίκη έχω πάει».

Τελικά, ο ανιψιός της επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία, η οποία πλήρωσε εισιτήριο επιστροφής για Αθήνα. Η… «περιπέτεια» της κυρίας Παναγιώτας τελείωσε στις 23.30 ώρα Ελλάδας, μετά από... 12 ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο της Ρώμης.

«Δεν μου έχουν απαντήσει καθόλου  για αποζημίωση για την όλη ταλαιπωρία. Τους έχω στείλει mail  και δεν απάντησαν. Σκοπεύω να βάλω δικηγόρο για αγωγή σε εταιρεία και σε όποιον είναι υπεύθυνος», καταγγέλει ο ανιψιός της κυρίας Παναγιώτας.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους... οι αρμόδιοι όμως δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση! Το σίγουρο είναι βέβαια ότι η είδηση θα κάνει το γύρο του κόσμου γιατί  βαλίτσες  έχουμε δει να χάνονται σε αεροπορικά ταξίδια. Επιβάτης όμως… πρώτη φορά χάθηκε!

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top