Νεαρός κλέφτης είχε γίνει εφιάλτης για τους καταστηματάρχες στου Ζωγράφου - Τον έπιασαν στα πράσα!

Την ώρα που ετοιμαζόταν να ανοίξει το κρεοπωλείο

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στου Ζωγράφου καθώς καθημερινά πέφτουν θύματα κλοπής, όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ της Θεοδώρας Θεοδωρουλάκη για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε νεαρός ο οποίος κατηγορείται για πέντε κλοπές στην περιοχή.

«Είχε παραβιάσει αυτή την κλειδαριά, πήρε ένα καπάκι φρεατίου, το έβαλε εδώ, σήκωσε την κάτω κλειδαριά και άνοιξε την πόρτα» περιγράφει ο ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων, Γιάννης Καραμπετιάν.

Με αυτό τον τρόπο ο 24χρονος κλέφτης παραβίαζε τις γυάλινες πόρτες των καταστημάτων στου Ζωγράφου. Μέσα σε δύο μήνες κατηγορείται ότι είχε κάνει τουλάχιστον πέντε κλοπές.

«Έσπασε την κλειδαριά, μπήκε μέσα, έκλεψε κινητά, πήρε χρήματα από το ταμείο, τα έριξε όλα κάτω» περιγράφει ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, Χρύσανθος Γεροδήμος και προσθέτει:

«Αισθάνομαι ανακούφιση αλλά ξέρω ότι σε πέντε μέρες θα ξαναβγεί. Να λέμε τα πράγματα όπως είναι γιατί τους πιάνουν και τους βγάζουν πάλι».

Τον «έπιασαν» στα πράσα την ώρα που ετοιμαζόταν να ανοίξει το κρεοπωλείο

Ο 24χρονος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να ανοίξει την πόρτα κρεοπωλείου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ένας κάτοικος τον είδε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου αισθάνεται τυχερός, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κλέφτες μπαίνουν στο κατάστημά του. Όλοι οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε απόγνωση.

Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν τον 24χρονο επαγγελματία καθώς στην κατοχή του βρήκαν ένα γαλλικό κλειδί και ένα πολυεργαλείο με ενσωματωμένο φακό.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top