Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την Πρόεδρο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Η κ. Βαρδινογιάννη ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις του Συλλόγου και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο έργο της Εκκλησίας

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Βαρδινογιάννη ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις του Συλλόγου και εξέφρασε τη συμπαράστασή της στο έργο της Εκκλησίας.

Ο Μακαριώτατος μετά την συνάντηση δήλωσε: ''Αξίζει ο κόπος και η προσπάθεια όλων μας για να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά, για να βρουν την υγειά τους''.

Από την πλευρά της η κ. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της τον Μακαριώτατο για την άμεση συμπαράστασή του στο έργο, το οποίο έχουν ξεκινήσει, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: ''Θα είμαι και εγώ δίπλα στην Εκκλησία και στην Αρχιεπισκοπή σε ό,τι χρειαστούν, θα είμαι στο πλευρό τους για αυτό το σημαντικό και σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Μακαριώτατος''.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top