Η πιο κρύα μέρα του χειμώνα – Το «έστρωσε» στην Πάρνηθα

Τσουχτερό κρύο και την Πέμπτη! Πολικές θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα

Τσουχτερό κρύο, χιόνια και ισχυροί άνεμοι συνέθεσαν το σημερινό σκηνικό του καιρού. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ενώ μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο.

Το πανέμορφο αυτό λευκό τοπίο αντίκρισαν όσοι ήρθαν σήμερα για βόλτα στη χιονισμένη Πάρνηθα! Η ώρα 14.00 το μεσημέρι κι όπως βλέπετε... χιονίζει ακόμη!

Ο δρόμος ήταν ανοιχτός κι έτσι ο κόσμος δεν ταλαιπωρήθηκε στην μετακίνηση!

Τσουχτερό κρύο θα έχει και τις επόμενες ημέρες. Την Πέμπτη, η θερμοκρασία στην Καστοριά θα πέσει στους -6 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα, την Κοζάνη και τα Ιωάννινα στους -5, ενώ στις Σέρρες το θερμόμετρο θα δείξει -3 βαθμούς Κελσίου.

Από τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα την Τετάρτη. Κρύο και την Πέμπτη. Συνεχίζονται οι ισχυροί βοριάδες ακόμα και 8 μποφόρ. Παγετός νωρίς το πρωί της Πέμπτης και χιόνι και στην Κρήτη!

Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα

Το μεσημέρι, ένα δέντρο έπεσε στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Πανόρμου, λόγω των ισχυρών ανέμων. Στο σημείο δημιουργήθηκε συμφόρηση, καθώς το δέντρο έπεσε πάνω στα καλώδια των τρόλεϊ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία τους.

Φθιώτιδα

Πυκνό χιόνι έπεσε σήμερα και στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο δρόμο από Λαμία προς Δομοκό. Η χιονόπτωση, δε δημιούργησε όμως πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αφού από νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Πήλιο

Τα σχολεία σε Ζαγορά, Τσαγκαράδα και Μηλιές αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου έκλεισαν σήμερα λόγω κακοκαιρίας. Τα "Χάνια" θα λειτουργήσουν όμως κανονικά Παρασκευή με Κυριακή, αφού το χιόνι έφτασε το ένα μέτρο!

Κρήτη

Στο "έλεος" της κακοκαιρίας και η Κρήτη! Ακόμη και τα αυτοκίνητα καλύφθηκαν από το χιόνι στα Ανώγεια!

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα. 

Δείτε το ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top