Έσπασαν καρδιές στο 40ημερο μνημόσυνο μητέρας, κόρης και εγγονής στους Αγίους Αναργύρους

Ανάστατοι φίλοι και συγγενείς από την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι και στο ιατρείο της Ελένης Χερουβείμ

Μνήμες από την τριπλή δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους από τον αστυνομικό φρουρό του Κώστα Σημίτη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο ξύπνησαν στο 40ήμερο μνημόσυνο της άτυχης οικογένειας Χερουβείμ.

Μάτια δακρυσμένα, πρόσωπα θλιμμένα και πολλά "γιατί" βασανίζουν τους συγγενείς και τους φίλους της Βασιλικής, της Ελένης και της μικρής Μυρτούλας. Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ανάκασα γέμισε με κόσμο που πήγε να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη της γιαγιάς, της μαμάς και της 4χρονης κόρης. 

Πέρασαν 35 ημέρες από την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο αστυνομικός, φρουρός του Κώστα Σημίτη με το υπηρεσιακό του όπλο σκότωσε σύζυγο, κόρη, πεθερά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο αδερφός της 70χρονης Βασιλικής, Μιχάλης Χερουβείμ, κρατούσε στα χέρια του τις φωτογραφίες των θυμάτων. Το σπίτι της οικογένειας είναι ακόμη σφραγισμένο και κανείς συγγενής δεν μπορεί να μπει μέσα.

«Πρώτη εβδομάδα, δεύτερη, μπήκαν τα συνεργεία της σήμανσης, ιατροδικαστές, τα είδαν αυτά που έπρεπε. Από εκεί και πέρα η λογική θα έλεγε ναι, περάστε, διασφαλίστε την περιουσία, κτλ, το σίγουρο είναι ότι αυτό το σπίτι σε κάποιον θα πάει. Γιατί να πάει στον πρώτο περαστικό της γειτονιάς», είπε ο Δημήτρης Μαστρογιαννόπουλος, θείος της 49χρονης.

Στο μνημόσυνο κυριάρχησε η περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της οικογένειας Χερουβείμ αλλά και στο ιατρείο της 49χρονης γιατρού, πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για σύμπτωση; Για κοινούς κακοποιούς, οι οποίοι  μπήκαν για να κλέψουν ή συμβαίνει κάτι άλλο; Υπάρχει διαθήκη της οικογένειας; Τι θα γίνει με την περιουσία της γιατρού και της μητέρας της; Αυτά τα ερωτήματα βασανίζουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top