Αποκλειστικό Star: Τι δήλωσε ο Έλληνας πιλότος για όσα συνέβησαν στην Καμπούλ

Θρίλερ με τον Έλληνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται  η τύχη του Έλληνα σχετικά με  την επίθεση ενόπλων στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ, που σύμφωνα με το BBC είναι νεκρός.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει ότι υπάρχει τρίτος Έλληνας, αλλά ούτε Έλληνας νεκρός, καθότι δεν έχει καμία πληροφορία για τρίτο  Έλληνα, παρα μόνο για τους δυο Έλληνες που ήταν στο ξενοδοχείο και είναι σώοι.  

Τι δήλωσε στο Star ο Έλληνας πιλότος Βασίλης Βασιλείου!

Ο ένας από τους δύο διασωθέντες Έλληνες πιλότους μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα για τη στιγμή που οι ένοπλοι μπήκαν στο ξενοδοχείο.

Ειδικότερα, ο κ. Βασίλης Βασιλείου ανέφερε: «Είχα φτάσει στο δωμάτιο όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. Πριν κλείσω τα φώτα είδα τους security να τρέχουν προς το βουνό. Ήταν καμιά δεκαριά άτομα,  ήρθαν στον 5ο όροφο έσπασαν την   πόρτα του διπλανού δωματίου για να μπορούν να βλέπουν στην πλατεία» και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια έσπασαν τη δική μου πόρτα μπήκαν στο δωμάτιό μου… όταν άρχισαν να πυροβολούν έκανα μια γρήγορη κίνηση και άνοιξα τη μπαλκονόπορτα για να φαίνεται ότι έχω πηδήξει. Αναποδογύρισα ένα από τα δυο κρεβάτια και έβαλα το μονό κρεβάτι από πάνω μου».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top