Video ντοκουμέντο: Η στιγμή της εξουδετέρωσης διαρρηκτών με καπνό

Τα νέα συστήματα ασφαλείας που βγάζουν «knock out» τους κακοποιούς

Ένα νέο τρόπο «εξουδετέρωσης» των διαρρηκτών, οι οποίοι εισβάλλουν στα καταστήματά τους έχουν βρεί πολλές επιχειρήσεις, σπίτια ακόμα και εκκλησίες. Ο λόγος για τα συστήματα...καπνού.

Βίντεο ντοκουμέντο από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Ερυθραία καταγράφει τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να μην γίνονται αντιληπτοί. Καλυπτόμενοι πίσω από χαρτόκουτο εισβάλουν στο κατάστημα, αδιαφορώντας για τον συναγερμό. Δεν έχουν υπολογίσει όμως τα νέα συστήματα ασφαλείας, τα οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο με καπνό με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να μην «βλέπουν» να κλέψουν και να μην μπορούν να βρουν εύκολα την έξοδο.

Ο καπνός ενεργοποιείται αυτόματα λίγα δευτερόλεπτα μετά την εισβολή των κακοποιών στον χώρο, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και από απόσταση, όταν οι υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι παρακολουθούν τις κάμερες διαπιστώσουν απόπειρα διάρρηξης.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας δεν είναι μόνο τα καταστήματα, τα γραφεία και τα εργοστάσια που πολλά απ΄αυτά ήδη το εγκαταστήσει, αλλά το νέο σύστημα καπνού έχει αρχίσει να μπαίνει σε σπίτια ακόμα και σε...εκκλησίες!  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top