Υπόθεση Λέλας Μαυρομάτη: Ο σύζυγός της τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και τώρα ζητά να βλέπει τα δυο παιδιά του

Ο 37χρονος Αλβανός δράστης την είχε δολοφονήσει μπροστά στα μάτια του μεγάλου τους γιου και είχε απαγάγει τον μικρό για 18 ημέρες

Δυο χρόνια πέρασαν από τον βίαιο θάνατο της Λέλας Μαυρομάτη από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της. Το πένθος είναι ακόμα βαρύ στην οικογένειά της.

«Ασφαλώς και τους λείπει η μητέρα τους. Έχουν ανάγκη να λένε ακόμα και τη λέξη μαμά» δήλωσε στο Star ο πατέρας της Λέλας, Χαράλαμπος Μαυρομάτης.

Οι γονείς της έχουν αναλάβει τα δυο αγόρια που άφησε πίσω της, ηλικίας 6,5 και 8 ετών σήμερα.

Ο 37χρονος Κλόντ Λέσι ο οποίος μαχαίρωσε τη μητέρα των παιδιών του μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια του μεγάλου του γιου, και απήγαγε τον μικρό για 18 ημέρες, ζητά τώρα μέσα από τις φυλακές Φωκίδας να έχει επικοινωνία μαζί τους.

Η οικογένεια Μαυρομάτη υποστηρίζει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την υγεία αλλά και την ψυχική ηρεμία των δυο παιδιών.

Εκφράζουν φόβους όμως ότι ίσως στο μέλλον ο δράστης επιχειρήσει να επικοινωνήσει με τα παιδιά και ενδεχομένως να τους κάνει κακό.

Τα δυο μικρά αγόρια ζουν στην Ορμύλια Χαλκιδικής μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους, ενώ παρακολουθούνται από παιδοψυχίατρο προκειμένου να επουλωθούν τα τραύματα που άφησε στην ψυχή τους το άγριο φονικό.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top