Τραγωδία στη Μάνη: Ο ίδιος ο πατριός ήταν εκείνος που υπέγραψε για να βγει από το ψυχιατρείο ο 34χρονος

Υπέγραψε ουσιαστικά τον θάνατό του

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον ανάπηρο άνδρα, ο οποίος το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στη δυτική Μάνη, όταν ο θετός γιος του τον έλουσε με βενζίνη και τον έκαψε ζωντανό.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στο έγκλημα της Μάνης: Ο 35χρονος που έκαψε ζωντανό τον πατριό του είχε βγει από το Δρομοκαΐτειο τον Σεπτέμβριο!

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη! Έκαψε ζωντανό τον ανάπηρο πατριό του

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οικισμού του Αγίου Νικολάου, Ν. Αποστολίδη, ο 34χρονος είχε βγει τον περασμένος Σεπτέμβριο από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν αφού πρώτα είχε υπογράψει ο πατριός του γι’ αυτό.

Πού να φανταζόταν τότε ο άνθρωπος ότι υπέγραψε τον ίδιο τον θάνατό του και ότι λίγους μήνες μετά το παιδί του θα του έκοβε το νήμα της ζωής.

Όπως είπε ο κ. Αποστολίδης, ολόκληρο το χωριό έχει συγκλονιστεί από τη δραματική αυτή εξέλιξη, προσθέτοντας ότι ο 34χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Ο ίδιος τόνισε πως ο δράστης δεν ήταν ένας βίαιος άνθρωπος, ασχολούνταν στο χωριό με υπηρεσίες delivery και αν και είχε διαφορές με τον πατριό του, δεν είχε δείξει ότι θα μπορούσε να τον σκοτώσει.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Ο 34χρονος κατευθύνθηκε στο σπίτι όπου κατοικούσε η μητέρα του με τον πατριό του, με τον οποίο είχε μεγαλώσει από την ηλικία των 10 ετών.

Καλεσμένη ήταν και η θεία του για τις γιορτές. Ο 34χρονος μπήκε στο σπίτι κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και περιέλουσε με αυτό τη μητέρα του και τη θεία του. Οι δύο γυναίκες αιφνιδιάστηκαν, αλλά κατάφεραν να τρέξουν και να του ξεφύγουν.

Δε συνέβη το ίδιο όμως και με τον ανάπηρο πατριό του, τον οποίο επίσης περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε ζωντανό.

Σύμφωνα μάλιστα με το flynews, ο δράστης πριν από έξι χρόνια είχε εισαχθεί για δεύτερη φορά σε ψυχιατρική κλινική, όμως από τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν έξω, ενώ τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του.

Ο 34χρονος παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία και συνελήφθη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top