Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο! Πατέρας ζήτησε από άνδρα να κάνουν σεξ μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Τον κατήγγειλε ο ίδιος άνθρωπος που δέχθηκε την αρρωστημένη πρόταση

Μια σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία στην αστυνομία ενός άνδρα ότι σε ερωτικό ραντεβού που έκλεισε με άλλων άνδρα μέσω chat room, εκείνος του πρότεινε να προχωρήσουν στην ερωτική πράξη, μπροστά στα ανήλικά παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και ερευνάται πλέον αν ο συλληφθείς εξωθούσε και τα παιδιά του στην πορνεία ή αν ασελγούσε σε βάρος τους, αφού στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.

Όπως κατήγγειλε ο άνδρας που έκλεισε το ερωτικό ραντεβού ο επίδοξος ερωτικός του σύντροφος τον κάλεσε στο σπίτι του και του πρότεινε, όπως ισχυρίζεται, να κάνουν σεξ μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά του.

Μετέφερε μάλιστα στην αστυνομία τις αρρωστημένες συνομιλίες που είχαν οι δυο τους στο chat room, από τις οποίες προκύπτει ότι πιθανότατα ο πατέρας πρότεινε ή άφησε να εννοηθεί ότι στην ερωτική πράξη θα μπορούσαν να πάρουν μέρος και τα παιδιά.

Υποστηρίζει ακόμα ότι πήγε στο σπίτι του πατέρα και των δύο παιδιών στον Άγιο Δημήτριο και στο ραντεβού ήταν εκεί και τα παιδιά, τα οποία φέρεται να είναι κάτω των 10 ετών.

Ο καταγγέλλων περίμενε μέχρι που τα παιδιά πήγαν για ύπνο και έφυγε, λέγοντας στον άνδρα ότι θα επιστρέψει για το ερωτικό τους ραντεβού όταν τα παιδιά θα είχαν αποκοιμηθεί για τα καλά. Όπως είπε, αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα συνοδευόμενος από αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν, αφού μετά από έρευνα εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top