Σητεία: Δολοφόνησε με μπαλτά τον άνδρα της όταν προσπάθησε να της βυθίσει το κεφάλι σε κατσαρόλα με βραστό νερό

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 70χρονη - Στο πλευρό της ήταν συνεχώς τα παιδιά της

Δολοφόνησε τον άντρα της με μπαλτά

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου εκδικάστηκε σήμερα η συγκλονιστική υπόθεσης μιας 70χρονης απο τη Σητεία, η οποία δολοφόνησε τον σύζυγό της επειδή δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης, τα παιδιά της δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό της.

Το πρωτόδικο δικαστήριο της είχε αναγνωρίσει ότι τέλεσε την ανθρωποκτονία υπό καθεστώς βρασμού, ενώ της είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και ότι ωθήθηκε στην πράξη λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος. 

Ως εκ τούτου, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο την έκρινε ένοχη και της επέβαλε ποινή κάθειρξης επτά ετών. Η ηλικιωμένη θα επιστρέψει για λίγο στην φυλακή μέχρι την οριστική αποφυλάκιση της.

«Ο Θεός ας συγχωρέσει και εμένα και εκείνον», ήταν τα λόγια της 70χρονης, ενώ έκλαιγε καθ’ όλη την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Μην αντέχοντας άλλο τις ύβρεις, τις προσβολές και τους ξυλοδαρμούς, η 70χρονη γυναίκα είχε πάρει την απόφαση να αφήσει τον σύζυγό της, με την παρότρυνση των παιδιών τους,

Έτσι του ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει. Ωστόσο αυτό που επακολούθησε στη συνέχεια ήταν συγκλονιστικό καθώς ο 76χρονος προσπάθησε να της βυθίσεο το κεφάλι μέσα σε κατσαρόλα με βραστό νερό.

Τότε εκείνη άρπαξε τον μπαλτά και τον χτύπησε με απίστευτη μανία. 

Φέρεται μάλιστα να έριξε το ζεματιστό νερό πάνω του, όμως η ίδια έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και δεν θυμόταν να συνέβη κάτι τέτοιο.

Για ώρες μετά σκεφτόταν τι να κάνει και μάλιστα άφησε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά δεν το έκανε και παραδόθηκε στην Αστυνομία.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top