O Eρντογάν έρχεται, οι δρόμοι «κλείνουν»: Τι θα γίνει με το Μετρό - Απαγορεύονται και οι συγκεντρώσεις

Αλλαγές σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Απροσπέλαστο το Σύνταγμα

Οι δυο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, η Πέμπτη και η Παρασκευή, αναμένεται να είναι δύσκολες για τους κατοίκους της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Ερντογάν στη χώρα μας.

Όπως είναι φυσικό, τα μέτρα για την άφιξη του Τούρκου Προέδρου είναι δρακόντεια, ενώ πολλοί δρόμοι του κέντρου θα είναι αδιάβατοι αύριο και μεθαύριο.

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

 

Χαρακτηριστικό είναι πως με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, κλειστός θα παραμείνει αύριο Πέμπτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό.

Επίσης θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης.

Αυτό θα γίνεται σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 αύριο το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΡΟΗΣ

 

Διακοπή κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ θα πραγματοποιηθεί και για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) όπως επίσης και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Ανάλογα με τα δρομολόγια του Τούρκου Προέδρου θα κλείσουν σταδιακά από την Τροχαία και πολλοί δρόμοι.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

 

Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017, στις ακόλουθες περιοχές:

α. Στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου  Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

β. Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

γ. Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top