Στα χέρια της αστυνομίας η… «κόκα των Χριστουγέννων» - Αναζητούνται οι εγκέφαλοι του κυκλώματος

Την Τρίτη απολογείται ο Σέρβος που συνελήφθη στη Βάρκιζα

Στα χέρια της αστυνομίας η… «κόκα των Χριστουγέννων»

Τους εγκεφάλους του κυκλώματος που θα διοχέτευε στην αγορά τα 135 κιλά κοκαΐνης τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα αναζητά τώρα η αστυνομία, μετά από τη χθεσινή σύλληψη του 33χρονου Σέρβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοκαΐνη  των 5.000.000 ευρώ έφτασε στη χώρα μας από τη Λατινική Αμερική. Ο 33χρονος Σέρβος φαίνεται ότι είχε έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο 20ήμερο και είχε τον ρόλο του φύλακα των ναρκωτικών, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο, μεγάλο μέρος αυτών να διοχετευόταν στο Βελιγράδι.

Διαβάστε επίσης: Αναταραχή στην κοσμική Αθήνα μετά τον εντοπισμό των 135 κιλών κοκαΐνης

Αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα: Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελές σπίτι - Μία σύλληψη

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών περίμεναν την τελευταία εβδομάδα να εμφανιστούν και άλλα άτομα στο διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βάρκιζα, αλλά οι εκτιμήσεις τους διαψεύστηκαν.

Έτσι, υπό το φόβο ότι ίσως έγιναν αντιληπτοί από τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών προχώρησαν χθες στην αιφνιδιαστική έφοδο και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά και σε ένα ακόμα άτομο, το οποίο θεωρείται ο σύνδεσμος μεταξύ του Σέρβου και του μεγάλου αφεντικού.

Οι εμπειρότατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος της κόκας των 135 κιλών θα διοχετευόταν στα στέκια της υψηλής κοινωνίας της Αθήνας ενόψει των Χριστουγέννων.

Όσο για το συλληφθέντα, είναι ένας 33χρονος με το όνομα Μάρτιν Μ., με καταγωγή από το Βελιγράδι, σπουδές οικονομικών στο Νόβισαντ, ιδιοκτήτης του πιο γνωστού καφέ στη σερβική πρωτεύουσα, ο οποίος δεν φαίνεται να είχε και ιδιαίτερες σχέσεις με την Ελλάδα.

Ο 33ρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή την Τρίτη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top