Αναταραχή στην κοσμική Αθήνα μετά τον εντοπισμό των 135 κιλών κοκαΐνης

Παρακολουθούσαν εδώ και μέρες το διαμέρισμα στη Βάρκιζα

Σαν βόμβα έσκασε στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας η είδηση ότι σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα βρέθηκαν περισσότερα από 135 κιλά κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το κύκλωμα προμήθευε με τη ναρκωτική ουσία επώνυμους Αθηναίους. Ένας νεαρός αλλοδαπός έχει συλληφθεί ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων χώρων με κοκαΐνη, αλλά και διακινητών.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με το κύκλωμα που προμηθεύει με κοκαΐνη, νυχτερινά μαγαζιά αλλά και ανθρώπους της showbiz.

Είχαν εντοπίσει το διαμέρισμα στην παραλιακή λεωφόρο στη Βάρκιζα και παρακολουθούσαν τα άτομα που το επισκέπτονταν. Μέσα στο διαμέρισμα την ώρα της επιχείρησης βρισκόταν ένας 33χρονος Σέρβος, ο οποίος συνελήφθη. Τον λένε Μάρτιν, είναι μελαχρινός, μετρίου αναστήματος. Κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ και του άρεσε η ακριβή ζωή. Συχνά τον έβλεπαν στα μαγαζιά της παραλιακής.

«Στη πρώτη επαφή μαζί του είπε ότι δεν έχει σχέση με την κατασχεθείσα ποσότητα, ότι δεν του ανήκει η ποσότητα» δήλωσε ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη. Αναζητούν και άλλους χώρους αλλά και μέλη του κυκλώματος της κοκαΐνης στην Ελλάδα. Βασικό στοιχείο της έρευνας είναι και οι πελάτες  των εμπόρων ναρκωτικών τους οποίους προσπαθούν να εντοπίσουν.

Ποιος είναι ο ρόλος του αλλοδαπού στο κύκλωμα της κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν όλη η ποσότητα προοριζόταν όλη για την ελληνική αγορά ή αν το κύκλωμα θα διοχέτευε μέρος αυτής στο εξωτερικό. Επίσης ερευνούν αν ο νεαρός αλλοδαπός είναι από τα ηγετικά στελέχη του καρτέλ ή ήταν ο φύλακας των ναρκωτικών.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ της Θεοδώρας Θεοδωρουλάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top