Το βίντεο-σοκ της δολοφονικής επίθεσης με φωτοβολίδα στη δικηγόρο - Στην εντατική η γυναίκα

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η άτυχη γυναίκα - Νέα ενημέρωση: 16.35

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το βίντεο με τη φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο πόδι της 55χρονης δικηγόρου χθες στα Εξάρχεια.

Η άτυχη γυναίκα συζητούσε με φωτορεπόρτερ όταν η φωτοβολίδα που έριξαν αντιεξουσιαστές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με τα ΜΑΤ, καρφώθηκε στο πόδι της.

Διαβάστε ακόμη: Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια: Δεκαέξι συλλήψεις και 23 προσαγωγές

Με την ίδια να ουρλιάζει από τους πόνους, η φωτοβολίδα -παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τη σβήσουν- έκαιγε επί 1 λεπτό καθώς ήταν ναυτική φωτοβολίδα και δεν έσβηνε με το νερό!

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η άτυχη γυναίκα

Η άτυχη δικηγόρος έσπασε το πόδι της και υποβλήθηκε σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η 55χρονη αντιμετωπίζει και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών.

Διαβάστε ακόμη: Επεισόδια στα Εξάρχεια: Σοβαρός τραυματισμός 50χρονης δικηγόρου - Της καρφώθηκε φωτοβολίδα στο πόδι (σκληρό video)

Το πρωί του Σαββάτου την επισκέφτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωλημένη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασής της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top