«Βοήθεια… πνίγομαι»! Τα τελευταία λόγια ενός από τους αγνοουμένους

Το φορτηγό του ντεραπάρισε κατά τη διάρκεια της θεομηνίας και βρέθηκε θαμμένο κάτω από λάσπες

Δραματική έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι για τον ανιψιό της απηύθυνε η θεία του 38χρονου Ιωάννη Ρούμελη, του Κωνσταντίνου, ο οποίος αγνοείται από τις έξι το πρωί της Τετάρτης στη Μάνδρα Αττικής.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο 38χρονος οδηγός το πρωί της Τετάρτης είχε ξεκινήσει για να πάει στη δουλειά του, όμως το φορτηγό του ντεραπάρισε και βρέθηκε χθες κάτω από τόνους λάσπης, χωρίς όμως να βρεθεί κανείς μέσα σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Στο έλεος της κακοκαιρίας ολόκληρη η χώρα! Κατολισθήσεις και κλειστοί δρόμοι από την καταιγίδα

Έξι και πάλι οι αγνοούμενοι - Αναζητούνται άλλοι δύο άνθρωποι

«Αγνοείται από τις έξι το πρωί. Το παιδί πάλευε για το μεροκάματο. Κάνουμε έκκληση αν κάποιος τον έχει δει. Αν είναι κάπου χτυπημένο το παιδί, είναι η τελευταία μας ελπίδα. Πήρε στις έξι το πρωί το αφεντικό του και του είπε ότι είχε ντεραπάρει. Φώναζε “βοήθεια! Νερό! Πνίγομαι!”», είπε η θεία του 38χρονου αγνοουμένου.

Όπως είπε ο πατέρας του άνδρα νοσηλεύεται στην εντατική του Θριάσιου, η μητέρα του πάσχει από άνοια, ενώ αυτή δεν είναι η μοναδική τραγωδία που πλήττει την οικογένειά τους.

«Θέλουμε μόνο να μάθουμε. Να βρούμε έστω και το σώμα του. Η οικογένειά του είναι άρρωστη. Η μητέρα και ο πατέρας του. Είμαστε οικογένεια που έχουμε πάθει πάρα πολλά στη ζωή μας», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top