Σε ματωμένες χαρτοπετσέτες βρέθηκε το DNA του δολοφόνου της Δώρας

Ο 58χρονος έκαψε την τσάντα της Δώρας, γι’ αυτό δεν εντοπίστηκε ποτέ - Νέα Ενημέρωση 18:00

To DNA του δολοφόνου, που κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη, βρέθηκε σε δυο χαρτοπετσέτες, εμποτισμένες με το αίμα της 32χρονης εφοριακού, κοντά στο σημείο της δολοφονίας, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Δώρας: Δυο τοξικομανείς βοήθησαν στην ταυτοποίηση του δράστη

Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής τόνισε ότι, φεύγοντας από το κοιμητήριο, ο 58χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης πήδηξε από τη μάντρα, πέταξε το μαχαίρι και τη ματωμένη του μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και την τσάντα του θύματος, την οποία έκαψε αργότερα, όταν επέστρεψε.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 32χρονης Δώρας – Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψής του

Έπειτα, πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε και το στίγμα του, για να πουλήσει το κινητό τηλέφωνο της Δώρας, έναντι 20 ευρώ,.

Την εικόνα του δράστη έχει καταγράψει βιντεοκάμερα καταστήματος.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 58χρονος δεν αποφυλακίστηκε με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου αλλά με απόφαση του εφετείου, έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του. 

«Αλήτη! Δολοφόνε! Θα σε κάνουμε κομμάτια! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, έξω από τα δικαστήριο της Ευελπίδων, όπου μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top