Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη:«Ο Άκης δεν με προστάτεψε από τις επιθέσεις της κόρης και της πρώην συζύγου του»

Αποκαλύπτει γιατί ζητά διαζύγιο και λέει πως δεν θα τον πετάξει στο δρόμο

Τους λόγους για τους οποίους ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο αποκαλύπτει στο Star η Βίκυ Σταμάτη.

Εξοργισμένη, ξεσπά κατά της πρώην συζύγου και της κόρης του πρώην υπουργού.

«Να σας απασχολεί  η ζωή του Άκη Τσοχατζοπούλου που κινδυνεύει  ανά πάσα ώρα και στιγμή και η δική μας επιβίωση» ήταν το μήνυμα της Βίκης Σταμάτη λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση της αποκλειστικά στο Star.

«Αυτή τη στιγμή διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο και εκείνος και εμείς», τόνισε.

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ

Η Βίκυ Σταμάτη, εμμένει στην απόφασή της να πάρει διαζύγιο.

Το ποτήρι ξεχείλισε μας αποκάλυψε γιατί ο άντρας της δεν την προστατεύει από τις απειλές που δέχεται:

«Δεν είναι τα ανήλικα που χρειάζονται προστασία. Ανήλικος είναι ο γιος του και δεν προστατεύεται με τέτοιου είδους πρόσωπα και τακτικές και μάλιστα μπροστά στον πατέρα. Ο πατέρας είναι ο παθών είναι μ….. και αυτός φταίει για όλα και αυτή ειναι κ….θα έπρεπε να την είχα πνίξει  από τότε. Αν ανατρέξετε στον Κορυδαλλό και ζητήσετε τον φάκελο μου θα δείτε ότι υπάρχουν απειλές με οξύ από την τέως σύζυγο και βρώμικες  επιθέσεις».

«Εδω μιλάμε για απειλή κατά ζωής και μάλιστα προσβολή προσωπικότητας και εξύβριση. Είμαστε 13 χρόνια παντρεμένοι και 20 χρόνια μαζί με τον κύριο Τσοχατζόπουλο  και εδώ μιλάμε για τεράστιο πόλεμο. Δεν τον φρόντισαν ούτε για μια ημέρα δεν ρώτησαν αν αυτός ο άνθρωπος έχει νερό να πιει αν έχει τα φάρμακά του, δεν σκέφτηκαν να τον αποφυλακίσουν και να συμβάλλουν ως προς την εγγύηση που ζητούσαν και αυτός ο άνθρωπος ήταν στα δικά μου χέρια και στα χέρια του ανήλικου παιδιού μας και αυτοί οι άνθρωποι αυτή την ώρα το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν πρόβλημα. Ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν διαχειρίστηκε σωστά το θέμα δεν με άκουσε δεν μπορεί να καταλάβει το πόσο εγώ έχω ενοχληθεί. Πήγα μαζί του φυλακή δεν τον ενόχλησα όλο αυτό το διάστημα δεν τον άφησα μόνο του. Έζησα ό,τι έζησε», πρόσθεσε.

Αν και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας η Βίκυ Σταμάτη αποκαλούσε τον Άκη Τσοχατζόπολο «κύριο», ήταν σαφής ότι δεν έχει σκοπό να τον πετάξει στο δρόμο όταν βγει από τη φυλακή και ότι θα μείνει μαζί του στο πατρικό της στο Χαλάνδρι:

«Δεν έχει διωχτεί απο τη στέγη  δεν έχει άλλη στέγη τον κατάντησαν  επαίτη κα πάμπτωχο και (αυτόν και) την τωρινή του οικογένεια».

Όσο για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προ ημερών σε κάμερες και δημοσιογράφους;

Διευκρινίζει ότι αναφερόταν σε 2 συγκεκριμένους δημοσιογράφους. Έναν από τηλεοπτικό σταθμό και έναν από κυριακάτικη εφημερίδα.

«Παραβίασαν το οικιακό μου άσυλο» τονίζει.

 

Δείτε περισσότερα στο video.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top