Αποφυλακίστηκαν Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Έμειναν στη φυλακή μόλις 5 ημέρες - Νέα Ενημέρωση 18:17

Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

Μόλις 5 ημέρες έμειναν στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Δυο ξένοι Άκης και Βίκυ στο δικαστήριο – Η "ψύχρα" μετά την αίτηση διαζυγίου

Το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο πριν από τις 4, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφυλακίστηκε με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Παρασκευόπουλου. Επιβιβάστηκε σε ταξί με φιμέ τζάμια κι έφυγε από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα

Μετά τη Βίκυ Σταμάτη, αποφυλακίστηκε και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης την προηγούμενη εβδομάδα και, με χρήση των ίδιων ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου που έκανε και η Βίκυ Σταμάτη, τελικά αποφυλακίστηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζοπούλου καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια κάθειρξη έκαστη για τα εξοπλιστικά. Επέστρεψαν στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου και σήμερα, Δευτέρα, 06/11/2017 αποφυλακίστηκαν.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, από τον οποίο η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε διαζύγιο επίσης την περασμένη εβδομάδα, κρατείται στις φυλακές της Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης: Δεσμεύτηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Στο σπίτι της η Βίκυ Σταμάτη

Με αθλητική αμφίεση, η Βίκυ Σταμάτη έφτασε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι γύρω στις 16:30. Αποβιβάστηκε από το ταξί και μπήκε κατευθείαν στο σπίτι της, χωρίς να κοιτάξει καν προς την πλευρά των δημοσιογράφων. 

 

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top