Δυο ξένοι Άκης και Βίκυ στο δικαστήριο – Η "ψύχρα" μετά την αίτηση διαζυγίου

Στη φυλακή αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη η σύζυγος του Τσοχατζόπουλου

Δυο ξένοι Τσοχατζόπουλος και Σταμάτη στο δικαστήριο

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, μετά την εκτέλεση του αποσπάσματος της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής της να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, έφτασε στο Εφετείο με ταξί.

Διαβάστε επίσης: Η «ευγενική» χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη – Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους

Με αθλητική εμφάνιση και φορώντας κουκούλα, η Βίκυ Σταμάτη μπήκε στο δικαστήριο, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διακοπή, και κάθισε λίγο πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Εκείνος, μετά από λίγο, γύρισε και την κοίταξε και σηκώθηκε αμέσως να της μιλήσει. Εκείνη κάθονταν σιωπηλή, χωρίς να του δώσει καμία απάντηση. Στη συνέχεια, αποχώρησε από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Άκη – «Δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Η Βίκυ Σταμάτη αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή αύριο, Πέμπτη, το πρωί, με απόφαση του δικαστηρίου, ενώ απόψε το βράδυ αναμένεται να μείνει στο μεταγωγών. 

Σημειώνεται ότι η παρουσία της κας Σταμάτη στο δικαστήριο προκάλεσε ένταση, καθώς η ίδια απάντησε στην πρόταση του εισαγγελέα να κατασχεθεί το σπίτι στο οποίο έμενε το ζευγάρι φωνάζοντας ότι «με συλλάβατε μπροστά στο παιδί μου!» και «δεν θα κατασχέσετε το πατρικό μου!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top