Η «ευγενική» χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη – Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους

Τους έστειλε την αγάπη της ενώ αποχωρούσε από το σπίτι της στο Χαλάνδρι - Νέα Ενημέρωση 21:31

Με μια … ανάρμοστη χειρονομία «χαιρέτησε» η Βίκυ Σταμάτη τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, προκειμένου να μεταβεί στο Εφετείο Αθηνών.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο στους δημοσιογράφους και στις κάμερες που περίμεναν μια δήλωσή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Η Βίκυ Σταμάτη χωρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Να σημειώσουμε, πως η Βίκυ Σταμάτη, μέσω του δικηγόρου της ανακοίνωσε σήμερα πως χωρίζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.
Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.
Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε». 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top