Είναι τηλεοπτικό τρικ ή πραγματικότητα ότι με χωρίζει η Βίκυ; - Η εξομολόγηση του δικηγόρου του Άκη

Ο Γιάννης Παγορόπουλος μιλά για το διαζύγιο - βόμβα της Βίκυς και του Άκη

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος.

«Η απόφαση είναι άδικη, υπό την έννοια ότι το δικαστήριο έπρεπε να του έχει χορηγήσει, κατά την άποψή μας, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου» είπε ο κ. Παγορόπουλος, μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι στους υπόλοιπους κατηγορούμενους το αναγνώρισε κι ότι η ποινή του πρώην υπουργού θα ήταν πιο ελαφριά.

Διαβάστε επίσης: Η «ευγενική» χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη – Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πολύκροτο διαζύγιο – βόμβα που ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη. Ο δικηγόρος και φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν εκείνος που του μετέφερε την είδηση του διαζυγίου και περιγράφει την αντίδρασή του.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη - Στον «πάγο» η σχέση της με τον Άκη

Υπογραμμίζει, μάλιστα, ότι η κίνηση αυτή της Βίκυς Σταμάτη αποτελεί προσωπική της απόφαση κι ότι ο ίδιος δεν ήταν ποτέ μάρτυρας ενός σχετικού επεισοδίου. «Είναι ένα λεπτό, εξαιρετικά ανθρώπινο θέμα, που αφορά μόνο το ζευγάρι» τονίζει. Ρητά δήλωσε, ακόμα, ότι μια τέτοια δήλωση δεν μπορεί να επηρεάσει την απόφαση κανενός δικαστηρίου. «Η κυρία Σταμάτη δεν γλιτώνει κάτι εξαιτίας του διαζυγίου».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top