Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με μπουνιές σε δύο γυναίκες δικηγόρους στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Έχουν πραγματοποιηθεί 30 προσαγωγές - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:05

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από το Εφετείο, όταν, σύμφωνα με καταγγελίες, δύο γυναίκες δικηγόροι, η μία από αυτές συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής δέχθηκαν επίθεση από Χρυσαυγίτες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο.

Οι πόρτες του τρόλεϊ άνοιξαν και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άτομα που πετούσαν τρικάκια που έγραφαν στη μία πλευρά «Μανώλης Καπελώνης, Γιώργος Φουντούλης. Ούτε βήμα πίσω» και στην άλλη καλούσαν σε συγκέντρωση μνήμης σήμερα το απόγευμα στο σημείο δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες, εκείνος όμως δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα η μία να δεχθεί μπουνιά στη μύτη και η άλλη στο στόμα.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ περίπου 30 άτομα και οι δύο δικηγόροι βρίσκονται εκεί για να τα αναγνωρίσουν.

Την ίδια ώρα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε νέα διακοπή της δίκης της Χρυσής Αυγής, ώστε να βρίσκονται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ, όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες ένα εισαγγελέας κι ένα δικαστής.

Έτσι η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου με την κατάθεση πέντε προστατευόμενων μαρτύρων. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top