Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος που κατηγορείται για τα τρομοδέματα

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Εφετείο

Νέα προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του για το βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που κατηγορείται για τρομοκρατία.

Να σημειώσουμε ότι ο αρμόδιος ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας, τον έχει τοποθετήσει στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και του αποδίδει τόσο τη βομβιστική ενέργεια σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, όσο και τα τρομοδέματα που εντοπίστηκαν τον Μάρτιο του 2017 στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, με διάφορους αποδέκτες.

Αύριο Τετάρτη θα έχουμε διπλή απολογία για τον 29χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος αρχικά θα βρεθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση αλλά και για τα όπλα και για τα ευρήματα που βρέθηκαν κατά τη σύλληψή του.

Το απόγευμα θα έρθει πάλι στο Εφετείο, για να απολογηθεί ενώπιον του Εφέτη ανακριτή, για τα αδικήματα που του αποδίδονται.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Επεισόδια, μικρής διάρκειας, σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Εφετείο, όταν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ, επιχείρησαν να απωθήσουν ομάδα 40-50 συγκεντρωμένων αλληλέγγυων, οι οποίοι βρίσκονταν απέναντι από την είσοδο του Εφετείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top