Δικηγόρος οικογένειας Δώρας: Υπάρχει πολύ σημαντικός μάρτυρας για τη δολοφονία

Τι αποκάλυψε για τα χρέη και τα απειλητικά μηνύματα

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε η  Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Δώρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη.

«Θεωρώ ότι υπάρχουν αξιόπιστοι μάρτυρες και  η αστυνομία έχει στα χέρια της σημαντικά στοιχεία, ενώ και η οικογένεια έχει  προσκομίσει ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο» δήλωσε η κ. Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός μάρτυρας που θέλω να πιστεύω ότι θα διαφωτίσει την αστυνομία».

Η ίδια διευκρίνισε ότι η μητέρα και τα αδέλφια της Δώρας δεν έχουν ορίσει ως ερευνητή τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή,  ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία την οποία κατέγραψε η κάμερα του Star. 

«Δεν έχουν ορίσει κάποιον ερευνητή. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσπάθειά του, αλλά έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ, την οποία θεωρούν απολύτως αρμόδια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Ανθρωποκτονιών και την ΓΑΔΑ για τα στοιχεία που έχει» τόνισε η δικηγόρος. 

Όσον αφορά τα χρέη που είχε αναλάβει η Δώρα, όπως ισχυρίσθηκε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης, δήλωσε: 

«Η Δώρα λόγω της κατάστασης και της λύσης του γάμου των γονέων της ήταν ένα άτομο που είχε αναλάβει τα χρέη της οικογένειας και υποχρεώσεις προς τα πιστωτικά ιδρύματα», αν και  δεν θέλησε να διευκρινίσει αν επρόκειτο και για στεγαστικά δάνεια.     

Επιβεβαίωσε επίσης ότι υπήρχε απειλητικό μήνυμα προς την 32χρονη, αλλά δεν γνωρίζει σε ποια μορφή ήταν αυτό ( sms, email ή κάτι άλλο).       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top