H δικηγόρος της άτυχης εφοριακού επιβεβαιώνει: Η Δώρα είχε λάβει απειλητικό μήνυμα πριν τη δολοφονία της

Ωστόσο, η Γιάννα Παναγοπούλου διευκρινίζει ότι δεν είναι γνωστό πότε το έλαβε η 32χρονη κοπέλα - Νέα ενημέρωση 09:02

Εντύπωση προκαλεί στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, το απειλητικό μήνυμα που έλαβε, λίγες μέρες πριν το θάνατό της, το οποίο έγραφε: «Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο», δηλαδή στον τόπο του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα που η αστυνομία εξετάζει το μήνυμα που έστειλε άγνωστος στο κινητό της  κοπέλας, η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου, επιβεβαιώνει μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον Ant1, ότι το θύμα είχε λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, αλλά δεν είναι γνωστό αν το είχε λάβει τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι η άτυχη Δώρα γνωστοποίησε σε οικείο της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της, ότι είχε λάβει ένα μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο».

«Κάποιος δεν επιθυμούσε το κορίτσι αυτό να έχει παρουσία στο νεκροταφείο» επεσήμανε η δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης και τόνισε ότι: «δεν ξέρουμε αν το μήνυμα που έλαβε ήταν στο κινητό της, ή στο κοινωνικό δίκτυο. Δεν ξέρουμε την πηγή του μηνύματος».

Παράλληλα, ο πατέρας της Δώρας έκανε χθες έκκληση μέσω του STAR:«Χιλιοπαρακαλάω όποιον άνθρωπο είδε κάτι, να μην φοβηθεί να βγει να το πει κι εγώ θα τον φυλάω μέρα νύχτα να μην τον πειράξει κανένας. Εάν είδε κάτι να πάει στην αστυνομία και να το πει να βοηθήσει. Κάνω έκκληση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top