Ήξερε η Δώρα τον δολοφόνο της; Είχε κάνει ασφάλεια ζωής δυο μέρες πριν τη σκοτώσουν

Οι 14 μαχαιριές δεν δείχνουν τυχαία συνάντηση κι επίθεση - Νέα Ενημέρωση 10:56

Ήξερε η Δώρα τον δολοφόνο της;

Μέρα με τη μέρα, τα ερωτήματα γύρω από την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέρμπερη πληθαίνουν. Κλειδί στην υπόθεση είναι το κίνητρο του δολοφόνου.

Αν και φαινομενικά, αφού λείπουν τα προσωπικά της αντικείμενα, μοιάζει με ληστεία μετά φόνου, οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν κι άλλα στοιχεία, καθώς τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται.

Η εφοριακός είχε κάνει ασφάλεια ζωής μόλις 2 μέρες πριν την άγρια δολοφονία της, ενώ η μητέρα της αναφέρει ότι κάτι φοβόταν. Τι ήταν, όμως, αυτό; Τελικά η Δώρα ήξερε τον δολοφόνο της;

Για κατάθεση έχουν πάει όλοι οι μάρτυρες που βρέθηκαν κοντά της λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά και κανείς δεν είδε την κοπέλα την ώρα του τέλους της. Με τον τρόπο αυτόν, σχεδόν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είχε κάποιο ραντεβού.

Επομένως, η μοιραία συνάντηση έγινε εντός του νεκροταφείου, καταλήγοντας σε 14 μαχαιριές.

Η συνάντηση – και, κατά συνέπεια, η επίθεση – ήταν τυχαία; Απ’ ότι δείχνουν οι μαχαιριές, μάλλον όχι, καθώς φαίνεται ότι ο δράστης είχε πάθος κατά της Δώρας.

Τα λόγια του πατέρα της Δώρας για το δρομολόγιο που ακολούθησε και για τον νεαρό που επιβίβασε στο ταξί του, από το Β’ Νεκροταφείο, ερευνήθηκαν επίσης. Έγινε, μάλιστα, έρευνα στην περιοχή του λόφου Σκουζέ, όπου ο Κώστας Ζέμπερης ανέφερε ότι άφησε τον νεαρό, που, όμως, οδήγησε σε αδιέξοδο.

Η αστυνομία έχει στραφεί ξανά στα πρόσωπα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος της κοπέλας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top