Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στο πλευρό της «Ελπίδας»

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε την τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στους παίκτες, οι οποίοι είναι εθελοντές δότες μυελού των οστών

Τους πρωταθλητές Ευρώπης του Εuro του 2004, τίμησε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για τη συμβολή τους στην εκστρατεία που κάνει ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την ανεκτίμητη συμπαράστασή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη στα παιδιά μας, σε όλους μας, σε μένα, στους γονείς, στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στα μέλη μας καθώς και όλους τους εθελοντές δότες που γνωρίζουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών στην οποία βρίσκεστε κι εσείς, τα αγαπημένα μας ινδάλματα» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Τον περασμένο Ιούνιο, με το σύνθημα «Παίζουμε με όραμα για την Ελπίδα! Δίνουμε Ελπίδα, Δίνουμε Ζωή!» η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004, συναντήθηκε με  την ομάδα των παλαίμαχων της Ίντερ και έδωσαν στο Παγκρήτιο στάδιο, φιλικό αγώνα αφιερωμένο στον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ενώ προσέφεραν τα  έσοδα  για τη στήριξη του συλλόγου.

«Έχουμε μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ σήμερα. Το να μιλήσουμε για την κυρία Μαριάννα… Τα λόγια είναι περιττά. Το έργο και αυτό που επιτελεί είναι ανεκτίμητης αξίας», δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, κατά την επίσκεψη τους στην ογκολογική μονάδα Παίδων, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται και τους γονείς τους.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε την τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στους παίκτες, οι οποίοι είναι εθελοντές δότες μυελού των οστών, υπογραμμίζοντας το ήθος, τις αξίες, το βαθύ αίσθημα ευθύνης τους, αλλά και το παράδειγμα τους να ιεραρχούν ως προτεραιότητα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.   

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top