«Δράκος» στα Ιωάννινα: «Χώρισα πρόσφατα. Η κοπέλα μου με απέρριψε» είπε στην αστυνομία

Είχε αδυναμία στο αλκοόλ και εργαζόταν περιστασιακά σαν σερβιτόρος

Φόβο και τρόμο στις γυναίκες των Ιωάννινων είχε προκαλέσει ένας νεαρός που συνελήφθη με την κατηγορία έκανε επιθέσεις σε εισόδους πολυκατοικιών. Ανάμεσα στα θύματα του και μια ανήλικη κοπέλα.

«Είδαμε μια κοπέλα να ουρλιάζει και να τρέχει» δήλωσε στο Star αυτόπτης μάρτυρας.

Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστήμιου Ιωάννινων ήταν μαζί με τις φίλες της όταν είδε μια συνομήλικη της να καλεί σε βοήθεια. Μόλις είχε γλιτώσει από τα χέρια ενός αγνώστου που της είχε επιτεθεί για να την βιάσει.

Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί αφού πρώτα είχε προλάβει να προκαλέσει τον τρόμο στο παρολιγον θύμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη 25χρονος «δράκος» για επιθέσεις σε 14 γυναίκες στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο τον Οκτώβριο είχε κάνει πάνω από 10 επιθέσεις σε νεαρά κορίτσια και κάποιες φορές με διαφορά λίγης ώρας. Πεδίο δράσης του, 2-3 συγκεκριμένες γειτονιές των Ιωαννίνων και κυρίως όταν τα θύματα του επέστρεφαν από νυχτερινη διασκέδαση. Ανάμεσα τους και μια ανήλική μαθήτρια.

Το τελευταίο του χτύπημα έγινε χθες, μέρα μεσημέρι, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να τον συλλάβουν και λίγο αργότερα να τον ακούν να προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Χώρισα πρόσφατα. Η κοπέλα μου με απέρριψε…»

Ο 25χρονος που αναγνωρίστηκε από τα 15 θύματα του, είχε αδυναμία στο αλκοόλ και εργαζόταν περιστασιακά σαν σερβιτόρος. Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή ενώ τις επομενες μέρες δεν αποκλείεται να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΔΩ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top