Προσοχή: Χαλάει ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star¨

Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις το Σαββατοκύριακο κυρίως στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού έκανε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

Δείτε επίσης: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού απο την ΕΜΥ με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

«Από το βράδυ της Παρασκευής αλλάζει ο καιρός. Θα έχουμε βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους φαίνεται να είναι ισχυρές στο Βόρειο Ιόνιο, στην  Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά. Το πρωί του Σαββάτου οι βροχές θα επεκταθούν στη Δυτική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και πιθανώς στην Ανατολική Στερεά και στη Βόρεια Πελοπόννησο. Στην Αθήνα, στις βόρειες περιοχές του νομού, δεν αποκλείεται το μεσημέρι του Σαββάτου να έχουμε κάποια μπόρα, ενώ στην Θεσσαλονίκη η πιθανότητα αυτή είναι μεγαλύτερη. Από το απόγευμα του Σαββάτου ο καιρός βελτιώνεται. Θα έχουμε νοτιά μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με σήμερα περίπου και πιο συγκεκριμένα θα έχουμε 30 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά, 31 βαθμούς κελσίου στα Βόρεια, 33 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, 32 βαθμούς κελσίου θα έχει η Αθήνα, και 29 βαθμούς κελσίου η Θεσσαλονίκη», τόνισε ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης.

«Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός βελτιώνεται, μόνο στα νησιά του Ιονίου θα έχουμε λίγη τοπική συννεφιά, η ένταση των ανέμων θα φτάσει τα 5 μποφόρ τοπικά και η θερμοκρασία θα ανέβει. Θα έχουμε 34 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά, 35 βαθμούς κελσίου στα βόρεια και 36 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. 34 βαθμούς κελσίου θα έχει η Αθήνα, 31 βαθμούς κελσίου θα έχει η Θεσσαλονίκη. Από την Τρίτη πάντως η θερμοκρασία πέφτει» , πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top