H Brigitte πέταξε τις γόβες και έβαλε εσπαντρίγιες: Η ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

«Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα» δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Η Brigitte Macron δεν θεωρείται τυχαία η επιτομή της κομψότητας. Την ώρα που τα γαλλικά ΜΜΕ και πολλά περιοδικά μόδας «υποκλίνονται» στο απαράμμιλο style της, η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποδεικνύει (για ακόμα μια φορά) με την εμφάνιση της στην Αθήνα, πως δεν αποτελεί μια «φούσκα» της μόδας.

Χαρακτηριστική είναι η κίνηση της να «πετάξει» τις ψηλοτάκουνες Louis Vuitton (Εyeline Pump) γόβες της (τις οποίες φορούσε τόσο κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο όσο και στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος») και να φορέσει εσπαντρίγιες (επίσης με ψηλό πάτο καθώς η Brigitte δεν χαρίζει πόντο), επειδή γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει τον Ιερό Βράχο με τη γόβα στιλέτο.

Παράλληλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν έκρυψε πως «είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για την εν λόγω περίσταση, καθώς η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πέτυχε με ένα σμπάρο… δυο τρυγόνια: Άνεση και κομψότητα.

Όσο για την Μπέτυ Μπαζιάνα; Η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, δεν αποχωρίστηκε τα nude πέδιλα με τα οποία την είδαμε να ξεναγεί την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top