Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στη Δραπετσώνα! Ο δράστης δολοφόνησε με μένος τον ταξιτζή

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα κίνητρά του - Πρώτη ανάρτηση: 07-09-2017 15:55

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα μαχαίρι, φέρει στο θωρακικό τοίχωμα ο 60χρονος ταξιτζής, ο οποίος δολοφονήθηκε στο νέο μώλο Δραπετσώνας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήξη του πνεύμονα και το θύμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πειραιά το μένος του δράστη ήταν τόσο μεγάλο καθώς ο δράστης επέφερε άλλα επτά μικρότερα χτυπήματα με το ίδιο αιχμηρό αντικείμενο στο αριστερό χέρι.

Όπως μετέδωσε και το star.gr το ταξί του 60χρονου, πατέρα δύο παιδιών από τον Περισσό, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στη σχολή των λιμενοφυλάκων στην Καλλίπολη του Πειραιά και μεταφέρθηκε αμέσως στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ακόμα άγνωστα και ο ίδιος παραμένει άφαντος έχοντας αφαιρέσει από το θύμα προσωπικά του αντικείμενα.

Μάρτυρας, μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου που είχε ελλιμενιστεί στην περιοχή, κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες είχαν τσακωθεί άγρια στο σημείο πριν το μακελειό.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δράστης να επιβιβάστηκε στο ταξί ως πελάτης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top