Μέχρι και τα μενού των ξενοδοχείων προσαρμόζονται για την...απόβαση των Κινέζων στη Θεσσαλονίκη

Προσπαθούν να κάνουν τη συμπρωτεύουσα "φιλική" προς αυτούς

Πυρετωδώς ετοιμάζουν τον διάκοσμο της Θεσσαλονίκης οι διοργανωτές της 82ης ΔΕΘ, τοποθετώντας κινέζικα φαναράκια στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, θέλοντας να τιμήσουν τους επισκέπτες της τιμώμενης χώρας, που φέτος είναι η Κίνα.

Στους ίδιους ρυθμούς και οι ξενοδόχοι, που προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους για να καλύψουν τις απαιτήσεις των εκατοντάδων Κινέζων που άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη.

Τρέχουν και δεν φτάνουν…  ξενοδόχοι και σεφ της Θεσσαλονίκης, καθώς οι Κινέζοι που καταφθάνουν στην πόλη, έχουν την δική τους κουλτούρα την οποία ακολουθούν.

Κάποιοι ξενοδόχοι έχουν ήδη διαμορφώσει ειδικά δωμάτια σύμφωνα με τις  απαιτήσεις των Κινέζων

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης έχουν προσαρμόσει ακόμη και τα μενού τους, ξεκινώντας από το πρωινό. Επιπλέον, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, έχουν τοποθετηθεί κόκκινα φαναράκια σε όλη τη πόλη, προκείμενου οι Κινέζοι που θα επισκεφθούν την 82η ΔΕΘ να νιώσουν πως ήρθαν σε μία χώρα φιλική προς αυτούς.

Οι απαιτήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Όπως μαθαίνουμε, θέλουν έτοιμη την τηλεόραση με κανάλια από Κίνα, το τσάι τους και smartphone για δωρεάν κλήσεις.

Με 5.000 φαναράκια που έχουν τοποθετήσει στη πόλη και στις εισόδους των περισσότερων ξενοδοχείων, οι διοργανωτές της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης  έχουν μετατρέψει την πόλη σε... China Town. Αρκεί αυτό να μην μείνει στον διάκοσμο, αλλά να γίνει αισθητό και στα ταμεία των μαγαζιών και επιχειρήσεων.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top