Ο serial Killer της Κηφισιάς σκότωσε τον ταξιτζή στη Δραπετσώνα; «Προσπάθησε με τα αίματα να γλιτώσει αλλά…»

Βρέθηκε το ταξί του αδικοχαμένου 60χρονου στην Καλλίπολη - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - Ξύπνησαν μνήμες από την δολοφονία οδηγού ταξί στα Β.Π της Αθήνας - Πρώτη ανάρτηση: 06-09-2017 19:45

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας με θύμα έναν 60χρονο οδηγό ταξί και πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος αν και προσπάθησε να γλιτώσει από τη μανία του δολοφόνου… δεν τα κατάφερε. 

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε από μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ότι υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ δύο αγνώστων ανδρών που επέβαιναν σε ταξί, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο ένας εξ' αυτών τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον άλλον και στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το προαναφερθέν όχημα. 

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα 

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση:  Ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης ή επιβιβάστηκε στο ταξί σαν πελάτης;  

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, μελετώντας προσεκτικά όλα τα σενάρια, νέα στοιχεία και μαρτυρίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν. 

"Προσπάθησε το θύμα να ζητήσει βοήθεια, αλλά μάταια" 

Ναυτικός που εκτελούσε βάρδια σε δεξαμενόπλοιο ήταν μπροστά στην σκηνή της δολοφονίας. «Από ότι φαίνεται και από τα αίματα, το θύμα προσπάθησε να πάει προς τα πλοία για να ζητήσει βοήθεια.  Είδα το ταξί να σταματάει στην προβλήτα και δύο άτομα μέσα σε αυτό να τσακώνονται. Λίγο μετά είδα τον οδηγό έξω από το ταξί να κάνει μερικά βήματα και να πέφτει γεμάτος αίματα στο μώλο. Τότε κάλεσα το Λιμενικό», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

"Ο σύζυγος μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου"

Η σύζυγος του 60χρονου, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, κλήθηκε να κάνει  το βαρύ έργο της αναγνώρισης του ανθρώπου της τα ξημερώματα. «Ο  άντρας μου ήταν ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Δεν δούλευε νύχτα, δεν ξέρω πως έγινε», είπε χαρακτηριστικά.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα 

Το λιμεναρχείο Πειραιά και το εγκληματολογικό της αστυνομίας, που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Μπορεί ο δολοφόνος να επιβιβάστηκε ως πελάτης... μπορεί θύμα και θύτης να γνωρίζονταν ή ακόμη και να υπάρχει και συνεργός. Επίσης, δεν αποκλείουν να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που σκόρπιζε το θάνατο και τον τρόμο στην περιοχή της Κηφισιάς.

Η νεκροψία του άτυχου 60χρονου οδηγού θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, ενώ οι αρχές συλλέγουν όλα τα στοιχεία, πιθανότατα και από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό του δράστη. Σημείο κλειδί για τις αρχές είναι το ταξί του θύματος, με το οποίο διέφυγε ο δράστης και το οποίο βρέθηκε στην Καλλίπολη, το απόγευμα της Τετάρτης. 

Η είδηση πάντως ξύπνησε μνήμες στις πιάτσες των οδηγών ταξί από την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Κηφισιά τον περασμένο Μάρτιο. Ο άτυχος άντρας ήταν κάτοικος Νέας Ιωνίας και τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στο ταξί του. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι αφού δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στον δεξιό κρόταφο από... πελάτη που είχε πάρει από την πιάτσα των ταξί της Κηφισιάς. Εκείνη την περίοδο επικρατούσε μεγάλος τρόμος στις πιάτσες των βορείων προαστίων της Αθήνας. 

Δείτε επίσης: Είναι πρώην ταξιτζής ο serial killer της Κηφισιάς; Εικονικά ταξί ψάχνουν τον άντρα που διψάει για αίμα!

Δείτε επίσης; Άδεια το βράδυ η πιάτσα ταξί της Κηφισιάς- Τι λένε τα στοιχεία της αστυνομίας

Δείτε επίσης: ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ παραμένει η δολοφονία του ταξιτζή στην Κηφισιά

Δείτε επίσης: ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ για τον ΜΑΝΙΑΚΟ που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί! Ο μυστηριώδης νεαρός που είπε ότι έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο με ταξί

Δείτε επίσης: Στήνουν ΚΑΡΤΕΡΙ στον ΜΑΝΙΑΚΟ που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί

Δείτε επίσης: Θρίλερ με τη δολοφονία της Δραπετσώνας: Το θύμα σπάνια οδηγούσε το ταξί, το πήρε χθες για να ξεκουράσει τα παιδιά του και δεν γύρισε ποτέ!

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία μέσα σε ταξί στη Δραπετσώνα - Τσακώθηκαν και τον σκότωσε!

Δείτε επίσης: Γιώργος Χλιάπας:Ο νιόπαντρος ταξιτζής που δολοφονήθηκε λίγο μετά το ρεβεγιόν-«Είμαι συγκλονισμένη, κρίμα για το παιδί μας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top