Στο μικροσκόπιο οι σκληροί δίσκοι του παιδόφιλου καθηγητή – Δράκου για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ασέλγησε μόνο σε τρεις ανήλικες μαθήτριές του

Ξεψαχνίζουν τα αρχεία του παιδόφιλου καθηγητή μουσικής

Τα αρχεία και τους σκληρούς δίσκους που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 60χρονου καθηγητή μουσικής ο οποίος ασελγούσε σε μαθήτριές του ξεψαχνίζουν οι αρχές, ώστε να εντοπίσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Όπως έχει γράψει και το star.gr, ο 60χρονος καθηγητής, Παναγιώτης Δράκος, καταξιωμένος μουσικός με συμμετοχή στις καλύτερες ορχήστρες της χώρας, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πείραξε μόνο αυτά τα τρία παιδάκια, ηλικίας 9 – 11 ετών.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι αρχές διατηρούν πολλές επιφυλάξεις για το αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του και γι’ αυτό δεν έχουν σταματήσει την ενδελεχή έρευνα των αρχείων.

Αυτό που έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο είναι το γεγονός ότι ο 60χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για ανάλογα αδικήματα, ενώ συνάδελφοί του, φίλοι και γνωστοί μιλούν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, καλλιεργημένο που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Κανείς από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς κύλησε σε αυτό το αρρωστημένο βούρκο, εκτονώνοντας τις διαστροφές τους πάνω σε αθώα παιδιά, την ώρα που ο ίδιος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά. Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄ αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια», είπε στους αστυνομικούς ο Παναγιώτης Δράκος.

Χθες ο 60χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. Όπως αναφέρουν τέλος αστυνομικές πηγές θα χρειαστούν αρκετές μέρες για να αποκωδικοποιηθούν τα κρυπτογραφημένα αρχεία που βρέθηκαν στον υπολογιστή του και να διαπιστωθεί αν τελικά υπάρχουν και άλλα θύματα του παιδόφιλου καθηγητή μουσικής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top