Αυτοψία Star: Η εγκληματικότητα ερημώνει τον Άγιο Παντελεήμονα - "Φοβόμαστε"

Υποβάθμιση, εγκατάλειψη και λίγους ρομαντικούς που παίζουν το τάβλι τους συναντά κανείς στην περιοχή

Δυο περιστατικά μικροεγκληματικότητας το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Παντελεήμονα, έκαναν για μια ακόμα φορά τους κατοίκους της περιοχής να νιώσουν ξένοι στο σπίτι τους. Πολλοί από αυτούς θέλουν να φύγουν από την γειτονιά, όπου γεννηθήκαν, καθώς η κατάσταση είναι αφόρητη. 

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Star ότι μετά το απόγευμα φοβούνται να βγουν από το σπίτι, ενώ κάποιοι άλλοι αναπολούν τα παλιά χρόνια, τονίζοντας ότι τώρα δεν τολμούν να μιλήσουν από φόβο!

Χθες βράδυ το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία από την οδό Μιχαήλ Βόδα. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει καβγάς σε ένα κατάστημα με κινητά τηλέφωνα μεταξύ Πακιστανών. Μια διαφορά μεταξύ τους που παραλίγο να ξεφύγει, αν η αστυνομία δεν προχωρούσε στην σύλληψη 2 ατόμων. 

Τον μπελά του παραλίγο να βρει και ο ιερέας του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου, ο οποίος χθες το απόγευμα άκουσε φωνές και βγήκε να δει τι συνέβαινε. Σύμφωνα με τους περίοικους, ένας αθίγγανος χτυπούσε στα σκαλιά της εκκλησίας τον ανήλικο γιο του. Όταν ο ιερέας του ζήτησε να σταματήσει, τα αίματα άναψαν. Λίγο αργότερα, ο παπά Δημήτρης ένιωσε μια αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος..

Υποβάθμιση, εγκατάλειψη και λίγους ρομαντικούς που παίζουν το τάβλι τους μέρα μεσημέρι συναντά κανείς στον Άγιο Παντελεήμονα. Στη συνέχεια σχεδόν όλοι κλείνονται στα σπίτια τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top