Ληστεία σε χλιδάτο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

3.30 τα ξημερωματα τρεις δραστες με καλυμμενα τα προσωπα τους και κρατωντας οπλο τυπου καλασνικοφ κατευθυνονται στη ρεσεψιον γνωστου ξενοδοχειου της Χαλκιδικης  και ακινητοποιουν τον φυλακα και τον υπαλληλο βαρδιας . Οι δυο υπαλληλοι ταχανουν....

Ο ενας απο τους τρεις δραστες με το πισω μερος του οπλου χτυπα τους υπαλληλους και τους μεταφεροι σε διαφορετικους χωρους. Ανενοχλητοι οι δραστες αρπαζουν το χρηματοκυβωτιο και εξαφανιζονται. Οι δυο υπαλληλοι ο ρεσεψιονιστ και ο φυλακας μεταφερονται στο νοσοκομειο του Πολυγυρου προκειμενου να τους παρασχεθουν οι πρωτες βοηθεις καθως εφεραν ελαφρα τραυματα στο κεφαλι.

Το τμημα ασφαλειας Πολυγυρου εχει εξαπολυση  ανθρωποκηνυγητο για τον εντοπισμο των δραστων.

Στο Πευκοχωρι Χαλκιδικης κατοικοι και καταστηματαρχες πεφτουν καθημερινα θυματα κλοπης απο νεαρα ατομα οπως λενε. Μπορει να συλλαμβανονται μετα ομως απο λιγες ημερες αφηνονται ελευθερα και συνεχειζουν το παρανομο εργο τους.

Ο κοσμος στη περιοχη πλεον φοβαται.

Στο μεταξυ αλλο ενα ξενοδοχειο στην περιοχη της Ελουντας αυτη τη φορα βρεθηκε στο στοχαστρο ληστων. Εκμεταλευομενοι τις ανοιχτες μπαλκονοπορτες καταφεραν να εισβαλουν μεσα και να αρπαξουν απο δυο δωματια   1500 δολαρια, 350 ελβετικα φραγκα καθως και ενα κινητο μεγαλης αξιας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top