Ζόρικα τα πράγματα για όσους ταξιδεύουν την Κυριακή - Αναλυτική πρόγνωση καιρού

Τι είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Καλός θα είναι ο καιρός την Κυριακή με λιακάδα παντού». Αυτό είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης, επισημαίνοντας πάντως ότι τα δυνατά μποφόρ θα δυσκολέψουν πολύ κόσμο που ταξιδεύει. 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Το μελτέμι στο Αιγαίο θα είναι ενισχυμένο, 5-6 μποφόρ και τοπικά, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Γι΄αυτό, όσοι ταξιδεύουν την Κυριακή θα ταλαιπωρηθούν λίγο. Με αυτόν τον αέρα, η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλή. 29 βαθμούς κελσίου θα έχουμε στις Κυκλάδες, και 33 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά. Αντίθετα στο Ιόνιο που οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς κελσίου. Στην Αθήνα θα έχουμε 32 βαθμούς κελσίου και στην Θεσσαλονίκη 29», είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

ΚΑΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ -  ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 

«Την Δευτέρα δεν περιμένουμε σημαντική μεταβολή και ο καιρός θα παραμείνει καλός. Το μελτέμι εξασθενεί στα 4-5 μποφόρ και μόνο στην περιοχή των Κυκλάδων θα έχουμε 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει. 37 βαθμούς κελσίου θα έχουμε στα δυτικά και 34-35 βαθμούς κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές» , πρόσθεσε ο Μανώλης Αναδρανιστάκης.

«Και η Τρίτη θα είναι μια ζεστή μέρα, καθώς θα έχουμε μια ακόμη μεγαλύτερη εξασθένιση των ανέμων. Ωστόσο, την Τετάρτη το σκηνικό του καιρού αλλάζει. Θα ενισχυθούν οι βοριάδες, θα έχουμε βροχές και θα πέσει ξανά η θερμοκρασία» , κατέληξε ο ίδιος. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top