Περίεργη καταγγελία στην Αχαΐα: Μάνα και κόρη υποστηρίζουν πως τις δάγκωσε φίδι μέσα στη θάλασσα

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρομοκρατημένες και με φρικτούς πόνους

Περίεργη καταγγελία στην Αχαΐα

Μια περίεργη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας από την Αχαΐα, όπου δυο γυναίκες καταγγέλλουν πως τους επιτέθηκε φίδι με το που μπήκαν μέσα στην θάλασσα για να κολυμπήσουν.

Η 72χρονη μητέρα και η 42χρονη κόρη της, υποστηρίζουν πως το φίδι της δάγκωσε στα πόδια και στα χέρια, με αποτέλεσμα να υποφέρουν από φρικτούς πόνους.

Τρομοκρατημένες και πονώντας φρικτά διακομίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας. Ο γιατρός τους πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και τους χορήγησε αντιικό ορρό, αλλά κάλεσε ασθενοφόρο για να τις μεταφέρει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Οι γιατροί εξέφρασαν επιφυλάξεις σχετικά με το αν ήταν όντως φίδι αυτό που δάγκωσε τις δύο γυναίκες, καθώς έλεγαν ότι δεν τους έχει τύχει ποτέ τέτοιο περιστατικό μέσα στη θάλασσα.

Ωστόσο, μητέρα και κόρη ήταν κατηγορηματικές πως τους επιτέθηκε φίδι και το περιέγραψαν ως σκούρου γκρι χρώματος, που κινούνταν με τον τρόπο με τον οποίο κινούνται τα ερπετά. Οι δύο γυναίκες υποβάλλονται σε συνεχείς εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που τις δάγκωσε και να τους χορηγηθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top