Aποκλειστικό: Φαρ ουέστ στον Κορυδαλλό-Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου περιγράφει στο STAR τη στιγμή της επίθεσης

Οι κάμερες ασφαλείας τόσο του κομμωτηρίου όσο και των γειτονικών καταστημάτων κατέγραψαν καρέ-καρέ την στιγμή που ο δρόμος μετατράπηκε σε πολεμικό τοπίο

Οι τεχνίτες έπιασαν δουλειά από το πρωί της Πέμπτης για να αντικαταστήσουν τις τζαμαρίες του κομμωτηρίου στον Κορυδαλλό που έσπασαν από τις σφαίρες των αγνώστων που πυροβολήσαν εναντίον του ιδιόκτητη του.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR, Βαγγέλη Γκούμα, ομάδα ατόμων που χτύπησε το βράδυ της Τρίτης ήταν αποφασισμένη για όλα. Έβγαλαν πιστόλια  και αρχίσαν να πυροβολούν.

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί μου κα πίναμε καφεδάκι μετά τη δουλειά και κάποια στιγμή βλέπω πάνω από το κεφάλι μου άτομα τα οποία δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Ήταν πολλά άτομα. Τους ρώτησα τι θέλουν και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν», λέει στο STAR ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου.

«Πάνω στον πανικό μου το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να σώσω τον αδερφό μου. Επικράτησε πανικός», πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι κάμερες ασφαλείας τόσο του κομμωτηρίου όσο και των γειτονικών καταστημάτων κατέγραψαν καρέ-καρέ την στιγμή που ο δρόμος μετατράπηκε σε πολεμικό τοπίο.

Θύμα της επίθεσης ήταν μια κοπέλα η οποία καθόταν στην διπλανή καφετέρια και δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα. Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην χειρουργική κλινική στον τέταρτο όροφο.

Η αστυνομία η οποία περισυνέλλεξε κάλυκες από ένα 9άρι πιστόλι και ένα δεύτερο όπλο ιδιαίτερα διαδομένο στην Αμερική εξετάζει όλα τα στοιχεία αλλά και τις μαρτυρίες για να εντοπίσουν τους δράστες που μετέτρεψαν τον Κορυδαλλό σε πεδίο μάχης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top