Επιμένει ο 23χρονος: «Δεν έδωσα εγώ τα ναρκωτικά στο 18 μηνών αγοράκι»

Στον εισαγγελέα το ζευγάρι

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης το ζευγάρι που κατηγορείται ότι έδωσε ναρκωτικό χάπι στο μόλις 18 μηνών παιδί του.

Η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της, χρήστης ναρκωτικών ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή έριχναν την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Μάλιστα σήμερα κατά την προσέλευσή τους στο γραφείο του εισαγγελέα, ο 23χρονος για μια ακόμα φορά, απαντώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι δεν έδωσε εκείνος τα ναρκωτικά στο μωρό.

Παρ’ όλ’ αυτά, το γεγονός ότι τα ναρκωτικά που είχαν στο σπίτι τους, βρέθηκαν σε σημείο που δεν μπορούσε να φτάσει το παιδί έκανε τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή υποψιάζονται ότι ο 23χρονος έδωσε τα χάπια στο αγοράκι.

Από χθες το βράδυ τα δύο αδελφάκια του μωρού, ένα αγοράκι 3,5 ετών κι ένα κοριτσάκι 2,5 ετών βρίσκονται συνοδεία ανθρώπων του Χαμόγελου του Παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και το 18 μηνών αγοράκι.

Από τη σημερινή εξέταση του 23χρονου και της 17χρονης μητέρας, θα εξαρτηθεί εκτός από τη δική τους τύχη - αν θα προφυλακιστούν ή όχι - και η τύχη των τριών μωρών, καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να απομακρυνθούν από το επικίνδυνο περιβάλλον που ζούσαν, ενώ θα εξετασθεί αν θα τους αφαιρεθεί και η επιμέλειά τους.

Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top