Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα αδελφάκια του 18 μηνών μωρού που του έδωσαν ναρκωτικά οι γονείς του

Θα εξεταστεί αν θα αρθεί και η επιμέλειά τους

Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα αδελφάκια του 18 μηνών μωρού

 

το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκαν την Τετάρτη και τα δύο αδελφάκια του 18 μηνών μωρού το οποίο κατάπιε ναρκωτικό χάπι που του έδωσε ο σύντροφος της μητέρας του.

Διαβάστε επίσης: Το Star στο Παίδων- Εκτός κινδύνου το μωρό που κατάπιε ναρκωτικό χάπι στη Λαμία

Τα δύο αδελφάκια, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο συνοδεία κοινωνικών λειτουργών του Χαμόγελου του Παιδιού ύστερα από εντολή εισαγγελέα, ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί ότι η δική τους υγεία δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στη Λαμία! Έδωσαν σε μωρό 18 μηνών ναρκωτικό χάπι – Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Η απομάκρυνση των παιδιών από το ακατάλληλο και άκρως επικίνδυνο, όπως αποκαλύφθηκε περιβάλλον όπου ζούσαν ήταν επιβεβλημένη κι έτσι οι δικαστικοί λειτουργοί διέταξαν την απομάκρυνσή τους από εκεί και πλέον θα φιλοξενούνται σε ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που έδωσε ναρκωτικό χάπι σε 18 μηνών μωρό

Σήμερα μάλιστα θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της άρσης της επιμέλειας των τριών παιδιών μετά την απολογία του ζευγαριού στις 13:00 το μεσημέρι.

Χθες η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού μεγάρου και ο ένας άρχισε να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο για το τραγικό περιστατικό που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στο 18 μηνών αγοράκι.

Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν πώς το μωρό πήρα τα χάπια Βουρμπεγκάλ χωρίς όμως να πείσουν τον εισαγγελέα. Τόσο η μητέρα, όσο και ο 23χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αντιμετωπίζουν την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε σοβαρό κίνδυνο, ενώ θα πρέπει να διακιολογήσουν τις μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς που βρέθηκαν στο σπίτι τους.

Το δράμα που ζούσαν το 18 μηνών αγοράκι και τα δύο του αδέλφια αποκαλύφθηκε την Τρίτη το πρωί όταν το μωρό μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει τη ναρκωτική ουσία Βουλμπεγκάλ που φέρεται ότι άνηκε στον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Μάλιστα το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τα ναρκωτικά σε σημείο που δεν μπορούσε να φτάσει το μωρό, ενίσχυσαν τις υποψίες τους ότι ο 23χρονος ήταν αυτός που του είχε δώσει το χάπι. Κάτι τέτοιο φέρεται να ισχυρίστηκε και η γιαγιά του παιδιού που κατηγόρησε τον σύντροφο της κόρης της ότι θέλει να εξοντώσει τα παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top