Αυτά είναι τα δύο παιδιά που ξεψύχησαν στην άσφαλτο στην Κομοτηνή – Βρέθηκαν αγκαλιασμένα

Επέστρεφαν από γάμο - Πρώτη ανάρτηση: 08:43

Αυτά είναι τα δύο παιδιά που ξεψύχησαν στην Κομοτηνή

Θρήνος στην Κομοτηνή για τα δύο νέα παιδιά, 15 και 19 ετών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του κι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Όπως έγινε γνωστό τα δύο παιδιά από τη μουσουλμανική μειονότητα επέστρεφαν από έναν γάμο σε γειτονικό χωριό, όμως κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 19χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου κι έπεσε στη ρεματιά.

Όλοι μιλούν για δύο πολύ καλούς φίλους, δύο χαμογελαστά παιδιά για τα οποία η μοίρα είχε πολύ άσχημα σχέδια.

Ο 19χρονος και ο 15χρονος έμεναν απέναντι και αποφάσισαν να πάνε στο γάμο με το μηχανάκι του πρώτου. Στην επιστροφή όμως το νήμα της ζωής τους κόπηκε βιαίως.

Οι γονείς των παιδιών ανησύχησαν που δεν γύρισαν στο σπίτι, καθώς ήξεραν ότι είχαν φύγει από τα γαμήλιο γλέντι στις 23:00 το βράδυ.

Έτσι το πρωί της Πέμπτης ειδοποίησαν την αστυνομίας, η οποία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που ακολούθησαν τα παιδιά και σοκαρισμένοι είδαν τους δύο νεαρούς μέσα στο αρδευτικό κανάλι αγκαλιασμένους, όπως κρατάει ένας συνοδηγός τον οδηγό πάνω στη μηχανή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top