Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Κεφαλονιά- Συγκλονιστικές εικόνες!

Κεραυνοί και χαλάζι συμπλήρωσαν το σκηνικό

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε την Κεφαλλονιά

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για σήμερα, Πέμπτη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, μέχρι το απόγευμα θα επηρεαστούν το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και η Κεντρική Μακεδονία. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Στην Κεφαλλονιά, τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Σε βίντεο που δημοσίευσε το inkefalonia.gr, βλέπουμε εικόνες που μέχρι τώρα αντικρύζαμε σε βίντεο του εξωτερικού. Ανεμοστρόβιλοι παρασύρουν τους φοίνικες και τα δέντρα, ενώ η καταιγίδα σκεπάζει τα πάντα στην περιοχή Βλαχάτα, του πανέμορφου νησιού του Ιονίου. Κεραυνοί και χαλάζι επικρατούν και…τρομοκρατούν τους τουρίστες που κάνουν τις διακοπές τους σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό, στην καρδιά του καλοκαιριού. Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης έπιασε φωτιά στην περιοχή Σκάλα, μετά από πτώση κεραυνού. 

Ο καιρός, ήδη από το μεσημέρι, παρουσιάζει βελτίωση, ενώ αναμένεται να επανέλθουν όλα στους κανονικούς τους ρυθμούς από αύριο, Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top