Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση 7 μηνών βρέφους από τους γονείς του

Αν κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν έως και 10 χρόνια φυλάκιση

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση βρέφους

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποίηση ενός βρέφους μόλις 7 μηνών από τους ίδιους του τους γονείς συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον περασμένο Μάιο συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι το μωράκι είχε χτυπηθεί στο μάτι, από τους τσιγγάνους γονείς του.

Οι Αρχές ανέλαβαν τις έρευνες, τα συμπεράσματα των οποίων απέδειξαν ότι η καταγγελία είχε βάση και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία εστάλη και στον Εισαγγελέα.

Μετά το πρόσφατο περιστατικό, η δικογραφία ανασύρεται και συσχετίζεται.

Η 27χρονη μητέρα και ο 18χρονος πατέρας του παιδιού έχουν συλληφθεί και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Οι γονείς κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οικογενειακής βίας.

Οι ίδιοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τα χτυπήματα στο 7 μηνών κοριτσάκι τα προκάλεσε το κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο αδελφάκι του, καθώς και ότι τα εγκαύματα δεν είναι από τσιγάρο, αλλά από καυτό γάλα που έχυσε πάνω στο βρέφος το αδελφάκι του.

Όπως είπαν, όταν διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν τραυματισμένο, το μετέφεραν στο νοσοκομείο, οπότε και οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα ρίξουν φως στο τι προκάλεσε τα κατάγματα και τα εγκαύματα στο μωρό.

Το μωράκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στην Πάτρα.

Η τύχη του επτά μηνών κοριτσιού θα αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές, που πιθανότατα θα αφαιρέσουν την επιμέλεια από τους γονείς. Ίσως, μάλιστα, τους αφαιρεθεί και η επιμέλεια του μεγαλύτερου παιδιού τους.

Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, ο δικηγόρος του ζευγαριού Γιάννης Αποστολόπουλος, οι κατηγορίες που τους έχουν ασκηθεί είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία και αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top