Φρίκη στην Πάτρα- Το 7 μηνών βρέφος είχε κακοποιηθεί ξανά στο παρελθόν! Τι λέει συγγενής του

"Του ’χε δώσει μπουνιά στο μάτι"

Φρίκη προκαλούν όσα αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια των γιατρών του Καραμανδανείου χθες, Κυριακή, το απόγευμα, όταν οι νεαροί γονείς ενός 7 μηνών βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα από τσιγάρο!

Συγκλονισμένοι οι γιατροί είδαν την κατάσταση του παιδιού και το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία.

Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη ότι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς, ηλικίας 19 και 27 ετών!

Σαν να μην έφτανε αυτό, σοκ προκάλεσε η μαρτυρία συγγενή της οικογένειας, που θέλει το παιδάκι να έχει κακοποιηθεί από τους ίδιους του τους γονείς και στο παρελθόν.

«Στο πρόσωπο είναι καμένο το παιδί και στο ποδαράκι του καμένο κι έχει 3 κατάγματα. Του ‘χε δώσει πριν μήνες μια μπουνιά στο μάτι κι ήταν μαύρο το μάτι του. Και πήγα εγώ στην Ασφάλεια κι έκανα κατάθεση και τα μπαλώσανε ότι το χτύπησε το κοριτσάκι και δεν πήγε η κατάθεσή μου στον εισαγγελέα» περιγράφει η μαρτυρία.

Η 27χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι το έγκαυμα προήλθε από καυτό γάλα κι όχι από τσιγάρο. Όσον αφορά στα κατάγματα, διατείνεται ότι προήλθαν από το αδερφάκι του βρέφους, που άθελά του το έριξε από το ριλάξ. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς υπογράμμισε ότι αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα τραύματα και την προέλευσή τους, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

 

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη σε ισόγειο σπιτιού στην Πάτρα-Χτυπούσαν και έκαιγαν με τσιγάρα το 7 μηνών κοριτσάκι τους

Σοκ και οργή στην Πάτρα! Τι είπε στην απολογία της η 27χρονη μάνα που χτύπαγε κι έκαιγε με τσιγάρα το μωρό της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top