Σοκ και οργή στην Πάτρα! Τι είπε στην απολογία της η 27χρονη μάνα που χτύπαγε κι έκαιγε με τσιγάρα το μωρό της

Το μωρό έφερε μώλωπες και καψίματα σε όλο το σώμα του

Σοκ και οργή στην Πάτρα! Τι είπε στην απολογία της η 27χρ

Οι γονείς του βρέφους που φέρονται να το έκαψαν και να το χτύπησαν βάναυσα και στη συνέχεια να το μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών συνελήφθησαν κι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Οι γονείς ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη. Με χειροπέδες στα χέρια και με πολλές αποδοκιμασίες, αποχώρησαν, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας για την κακοποίηση του ίδιου τους, του παιδιού στους ώμους τους.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρο! Οι γονείς στην απολογία τους, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, υποστήριξαν ότι τα εγκαύματα και τα τραύματα στο σώμα του μωρού προκλήθηκαν από τον 2 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Η 27χρονη μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι το έγκαυμα προήλθε από καυτό γάλα κι όχι από τσιγάρο. Όσον αφορά στα κατάγματα, διατείνεται ότι προήλθαν από το αδερφάκι του βρέφους, που άθελά του το έριξε από το ριλάξ. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς υπογράμμισε ότι αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα τραύματα και την προέλευσή τους.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που πήγε το βρέφος συγκλονισμένοι είδαν την κατάσταση του παιδιού και το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία. Αυτό, όμως, που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη ότι τα τραύματα στο παιδί φαίνεται να τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς ηλικίας 19 και 27 ετών!

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα.

Οι γονείς, όπως όλα δείχνουν, έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το μωρό και στη συνέχεια οι ίδιοι το μετέφεραν αρχικά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Οι γιατροί έδωσαν εντολή το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό αναφέρει ότι «συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο».

 

*Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η μεταφορά των γονέων στο δικαστήριο της Πάτρας (πηγή φωτογραφιών: thebest.gr)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top