Διώξεις για τις μπαλωθιές σε κρητικό γλέντι: 46χρονος πυροβόλησε επιστήθιο φίλο του

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο

Διώξεις για τις μπαλωθιές σε κρητικό γλέντι

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο άσκησε νωρίτερα σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 46χρονου άνδρα που φέρεται να τραυμάτισε με το όπλο του τον επιστήθιο φίλο και κουμπάρο του, στη διάρκεια γλεντιού στο Μεταξοχώρι.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση και τα άλλα δύο άτομα που συνελήφθησαν μετά το περιστατικό οδηγήθηκαν επίσης στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ωστόσο επειδή ο πατέρας του 46χρονου και ο αδελφός του θύματος κατηγορούνται για πλημμελήματα, όπως είναι η ψευδορκία και η υπόθαλψη εγκληματία, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, κατά τη διάρκεια γλεντιού και πιο συγκεκριμένα πρόγαμου, όταν ο 46χρονος φέρεται πάνω στο κέφι να έβγαλε το όπλο πυροβολώντας στον αέρα.

Δύο από τις σφαίρες, χτύπησαν τον φίλο και σύντεκνό του, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο γλέντι τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Πιθανότατα εντός της ημέρας, ο 46χρονος να οδηγηθεί ενώπιον και του ανακριτή για την απολογία του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top