Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί ο «δράκος των ασανσέρ»-«Θόλωνα και ήθελα να επιτεθώ σε κορίτσια»

Υποστήριξε μάλιστα πως τα τελευταία 5 χρόνια έχει δεσμό με κοπέλα/ Πρώτη ανάρτηση: 10-07-2017 19:17

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον «δράκο των ασανσέρ».

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο 29χρονος είχε επιτεθεί και είχε ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον δέκα γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ο ίδιος, ομολόγησε μάλιστα ότι είχε επιτεθεί σε 50 γυναίκες και περιέγραψε τις επιθέσεις αυτές με κάθε λεπτομέρεια, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως τα τελευταία πέντε χρόνια έχει σχέση με κοπέλα.

Ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε είτε πεζός, είτε με το μηχανάκι του, έμπαινε μαζί τους στις πολυκατοικίες που έμεναν και μετά στο ασανσέρ, όπου με τη χρήση βίας ή απειλών ασελγούσε σε βάρος τους.

ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Ο «δράκος των ασανσέρ» ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά, θα εξεταστεί από ομάδα ψυχιάτρων, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε, τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του. 

«ΘΟΛΩΝΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΩ»

Τα όσα ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας προκαλούν σοκ, καθώς μεταξύ άλλων είπε πως «αποδέχομαι όλες τις επιθέσεις στις κοπέλες. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα - εξήντα νεαρές γυναίκες. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας».

Σύμφωνα με το ίδιο η τελευταία του επίθεση ήταν τρεις ημέρες πριν την σύλληψη του: «στα βοτσαλάκια της Καστέλλας, στις τρεις το μεσημέρι».

Παράλληλα, ο «δράκος των ασανσέρ» δήλωσε πως «είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ποτέ όμως δεν έχω βιάσει. Έκανα επιθέσεις τέτοιου είδους σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, στον Καρέα και στο Κουκάκι. Οι γονείς μου με είχαν πάει σε κάποιο ψυχίατρο στο Κουκάκι. Αφού είδα ότι είχα ηρεμήσει σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτόν και διέκοψα την αγωγή. Την τελευταία διετία όμως το πρόβλημα επανήλθε».

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από όλες τις κοπέλες «για την αναστάτωση και το φόβο που τους προκάλεσα».

Ο δράστης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. 

Οι γονείς του τελευταίου θύματος, ένα κοριτσάκι 14 χρόνων, είπαν πως ο δράστης ακολούθησε τη μικρή την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χαρακτηριστικά ενδύματα που φορούσε κατά επιθέσεις του σε βάρος των γυναικών, δύο  αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε επίσης η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top