Η ανομία ζει και βασιλεύει στον Λαγανά-Σέρβοι και Βρετανοί τουρίστες πίνουν και ξεφεύγουν τα βράδια

Για άβατο κάνουν λόγο οι κάτοικοι στο Star

Χούλιγκανς από Αγγλία και Σερβία δίνουν κάθε καλοκαίρι «ραντεβού» στον Λαγανά. Πίνουν… έρχονται στα χέρια… και δημιουργούν ένα σκηνικό που θυμίζει τη Magaluf της Ισπανίας.

«Για να καταλάβετε έρχονται συνέχεια μεθυσμένοι στο νοσοκομείο που είμαι και στα ιατρικά κέντρα στο Λαγανά. Εκει επικρατεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Το να πίνουν κλπ το έχουν κάνει σπορ εδώ και χρόνια...» δήλωσε στο Star ο Παύλος Καψαμπέλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου.

 

Η τιμή του ποτού στο Λαγανά είναι κατά 5 ευρώ φθηνότερη από τις υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο... δέλεαρ για τους ξένους που πηγαίνουν εκεί απλώς για να... μεθύσουν!

«Οι επιχειρηματίες έκαναν έτσι το Λαγάνα για συμφέροντα... για να κερδίζουν. Και με τον τρόπο τους έχουν αποκλείσει όλους εμάς από την περιοχή. Έφτιαξαν συγκεκριμένο τουρισμό» δήλωσε η Κατερίνα Καραθεοδώρου, ιδιοκτήτρια τουριστικού γραφείου στη Ζάκυνθο.

Η βραδινή ζωή στο Λαγανά, βέβαια, δεν είναι πια όπως παλιά. Τα πράγματα έχουν ηρεμίσει αρκετά... Όμως όταν πλησιάζει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, τα μπαράκια παίρνουν... «φωτιά». Μετατρέπονται σε... ρινγκς αφού μπράβοι έρχονται στα χέρια με μεθυσμένους θαμώνες.

Κάτοικοι κι επιχειρηματίες του νησιού, ανησυχούν μήπως η «κακή» φήμη του Λαγανά βλάψει τον τουρισμό του πανέμορφου νησιού του Ιονίου.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top